A cégvezetés természeti törvényei: FOKOZATOK
nemzetközi visszhangja.

Markovich BélaEz a könyv egy olyan alapmű, melyben foglaltatakat minden cégvezetőnek a mindennapjaiban rutinosan tudnia kell alkalmazni. A könyvben nemcsak a tervezésről van szó, hanem arról is, hogy egy céget hogyan kell sikerre vinni!

Ajánlom a könyvet minden vezetőnek, aki cége sikerességét hosszútávra tervezi és hajlandó is minden erejével tenni érte!

Markovich Béla
vezérigazgató, MAPEI Kft.

Megrendelés

Kasza TamásArte Maren könyvét várakozzással kezdtem el olvasni. Bár kicsit szkeptikusan, hiszen 1997-től kezdve heti szinten használtam, sőt tanítottam az üzleti FOKOZATOK-at. Úgy gondoltam, hogy sokkal jobban értem ezt, mint mások.

Már az első fejezet után leesett az állam. Arte tudása olyan mély megértést ad a témáról, ami minden üzletembernek nélkülözhetetlenné teszi ezt a könyvet az íróasztala mögötti polcról.

Kasza Tamás
Lezárás Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner

Megrendelés

Cégünk, a MASCO Biztonságtechnikai Kft. Magyarország legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedése. 1992 óta folyamatosan képviselünk európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnológiai és kapuautomatizálási termékeket.

Növekedésünk nem volt egy könnyű folyamat, mindaddig, amíg el nem kezdtük használni a Hubbard vezetési technológiát, amelyet e könyvedben ismertetsz. Ezt a technológiát használva képesek lettünk a működésünk minden részét összehangolni, melynek eredményeként megnövekedett a termelésünk. Összefoglalva, lehetővé tette számomra, hogy elkerülhessem azt a számos csapdát, amelybe annyi vállalkozó esik, és ezeket az eszközöket használva nem csak a legnagyobbak lettünk üzletágunkban országomban, de abban is segített, hogy hiper sebességgel be tudjuk vezetni az ISO 9001-es szabványokat.

Örömmel látom könyved, A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok megjelenését, ami segíteni fog más vállalkozóknak és cégtulajdonosoknak is bevezetni L. Ron Hubbard cégirányítási megoldásait, hogy ők is megtapasztalhassák a gyorsabb növekedést kevesebb erőfeszítéssel.

Juhos Nándor
tulajdonos, MASCO Biztonságtechnikai Kft., ISO 9001

Megrendelés

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok egy igencsak hiánypótló könyv. Nem csak abban biztosít óriási előnyt, hogyan vezessünk sikeresen egy vállalatot több száz alkalmazottal (mint az enyém), de ahhoz is, hogy hétfős nagy családunkkal (öt fiú!) is jól boldoguljunk. Bármely szülő számára elengedhetetlen olvasmány.

Ben Kugler
alapító & CEO, The Family Advisory

Megrendelés

Patrick ValtinArte Maren: A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyvében leírt információk értékesebbek és gyakorlatiasabbak, mint bármely más menedzsment alapelv, amit valaha is tanultam.

Miután MBA diplomát szereztem az USC-n (University of South Carolina) majdnem csődbe vittem a cégem, mert nem rendelkeztem kőbalta egyszerűségű eszközökkel a folyamatos küszködésből való kikeveredéshez. Ezután felfedeztem az összehangolás technológiáját és egy éven belül már fel is építettem egy több millió dolláros tanácsadó céget. Cégünk Európa egyik legnagyobb menedzsment tanácsadó cége.

Hála a Hubbard vezetési technológiának, a szokásos idő fele alatt kaptuk meg az ISO 9001 hitelesítésünket.

Mára már napi alapon használjuk az e könyvben megadott eszközöket – ügyfeleinknél és önmagunknál is – egyszerűen azért, mert ez képezi az alapját bármely hosszú távú stabilitásnak és növekedésnek.

Arte Maren mesteri előadó és oktató. A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyve megfizethetetlen értékű sűrítménye tapasztalatainak, és szakértelmének a Hubbard vezetési technológiában. Ugyanakkor nagyszerű tanúságtétele is egyedülálló képességének, hogy oly módon tud átadni tudást, hogy azt azonnal alkalmazni is tudod – és hamarabb látod eredményeit, mint hogy lélegzetet vennél! Több mint 15 éve ismerem Artet és tanúsítom, hogy kiemelkedő kommunikációs képessége és technikai szakértelme egyik kedvenc előadómmá emelik őt.

Nagyon köszönöm a gyakorlatias cégvezetés eme egyedülálló műremekét.

Patrick V. Valtin
Clearwater, Florida
Előadó, oktató, vállalkozó és a
NEW ERA SELLING: Hogyan nyerj meg nagyobb megrendeléseket konkurenciával telített piacokon könyv szerzője

Megrendelés

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyv kötelező olvasmány minden cégtulajdonosnak, bárkinek, aki céget akar építeni, illetve olyan alkalmazottaknak, akik jobb munkát akarnak végezni. Mondják, hogy „A terv nélküli ember ki tudja hol találja magát.” Hát te nem akarod „ki tudja hol találni magad”. Tehát szükséged van egy tervre. A létfontosságú információk Arte könyvében nem csak az álmaid megvalósítását segítő terv kialakításában fognak segíteni, de a földkerekségen található legjobb tervezési technológiát fogod használni. Arte mestere az L. Ron Hubbard által kifejlesztett tervezési technológiának. Arte könyvével ki fogod tudni alakítani a te terved, lépésről lépésre, hogy az segítse céljaid megvalósítását.

Bill Good,
szerző, a
Jelöltvadászat alapú értékesítési siker és a Forró ügyfelek című könyvek írója

Megrendelés

Piroska GyulaNekem nagyon tetszik ez a könyv. Számomra ismerős adatok vannak benne, de mégis oly módon tálalva, ami új nézőpontokból nézetett rá a vállalkozásomra.

Fájdalmas felismeréseim voltak. De azért jól estek, mint amikor egy izomlázas végtagot masszíroznak.

Érdemes elolvasni!

Piroska Gyula
A cégvezetők barátja, a Piroska Gyula Tréning Kft. tulajdonosa, Közép-Európában a legnagyobb szolgáltatója a Hubbard Menedzsment Rendszernek

Megrendelés

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyv segítségével egyszerűvé és rugalmassá vált a mindennapi munka.

A könyvben leírtakat 5 hónapja alkalmazom saját cégemben, aminek eredményeként a mutatók folyamatos emelkedést mutatnak.

Nagyon jó, hogy pontosan tudom, mikor, mi az, amit csinálnom kell. Ha valahol bármilyen fennakadást tapasztalok, azonnal tudom, hogy hol keressem. A könyv használatával, és cégemre való kidolgozásával a siker egyszerűen elkerülhetetlen.

Deli Gyula

Megrendelés

Joy GendusaEz a könyv lenyűgöző! Utálok dicsekedni… de olyan csodás életem van, ami maga az ÖSSZHANG! És a könyvedben leírt adatok AZ adatok, melyeket arra használtam, hogy megteremtsem azt a nagyszerű életet, amit élek – cégemben, házasságomban, szülőként és önmagamként – hogy van időm azt tenni, ami örömmel tölt el. Tudom ez kihívás sokaknak – az élet különböző részeivel zsonglőrködni, és elérni, hogy az egész működjön, úgyhogy remélem, tömegek fogják megvenni, elolvasni és használni, amit leírtál A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok című könyvben.

Joy Gendusa
Alapító/CEO, PostcardMania

Megrendelés

Faipari gépgyártó cég vagyunk. Több mint 50 éve működünk Modenában, Olaszországban. A Hubbard vezetési technológia megismerését és hasznosítását megelőzően az egész cég „személyiségfüggő” volt. E nagy hatásfokú technológia bevezetésével az erőlködés és feszültség megdöbbentően lecsökkent. A pénzügyi kötelezettségeinket teljes mértékben egyenesbe hoztuk a praktikus finanszírozási rendszerrel és a megnövelt bevétellel.

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok egy régen várt könyv számomra, minthogy részt vettem Arte Maren technológia-ismertetőjén, mikor előadói körútján Olaszországban járt, és számos felismerésem volt cégünkről nagy általában és a személyes és céges célok közti egyensúly érzékenységéről. Ami pedig a növekedést illeti, örömmel számolhatok be az elmúlt évre 47 százalékos gyarapodásról!

Valter Brignoli
Valerial Brignoli S.R.L.

Megrendelés

Mårten RunowA Performia (egy nemzetközi személyzetfelvétel-segítő szervezet) alapítójaként, gyorsan akartam felépíteni egy olyan szervezetet, amely a világ minden sarkában képes mozgásba hozni dolgokat, és segíteni tud cégeknek jobb és hatékonyabb felvételi módszerekkel gyorsabban eredményessé válni. A szervezés fontossági skálájának technológiája, amint azt eme könyv ismerteti, tette számunkra lehetővé, hogy egy mára már 20 országban működő szervezetet építsünk.

Ezek nélkül az információk nélkül igencsak küszködtem még annak ellenére is, hogy sok jó embert alkalmaztunk. A probléma az volt, hogy az embereink gyakran tettek olyan dolgokat, melyek többé-kevésbé nem voltak összhangban a céljainkkal, stratégiánkkal, terveinkkel és irányelveinkkel, és ez komoly stresszt, elvesztegetett munkaidőt, bevételkiesést, lassuló növekedést eredményezett, miközben mindannyiunk számára kissé bosszantó volt. Jóval több problémát kellett megoldanom a munkatársakkal kapcsolatban, mint ma, pedig több munkatársunk van, és földrajzilag sokkal inkább szerteágazóbbak vagyunk, mint korábban. Az összhang valódi erejét nem szabad alábecsülni.

Arte Maren nagyszerű előadó és nagy gondolatok tapasztalt bemutatója, ebben a könyvében pedig egy teljesen kulcsfontosságú eszközt nyújt át a céges, de egyben személyes, növekedéshez is. Mostanában mindig használom, és ahogy az minden igazi és nagyszerű megoldásról elmondható, egyszerűsége és hasznossága – amint igazán megérted az alkotóelemeit – belső ösztönöddé teszik ezt. Kezedben tartod az igazságot a személyes és cégen belüli összhangról és növekedésről. Ha egyszerűen csak áttanulmányozod és használod, ez határozottan be fog válni neked és cégednek is.

Mårten Runow
CEO, Performia International, Svédország

Megrendelés

Azok nélkül a szervezési adatok nélkül, melyeket Arte oly mesterien tálal, soha nem lettem volna képes a különféle karrierjeimben elért eredményekre (színházi és TV műsorok producere, ingatlan befektető, a Zéró Befektetés Nőknek bestseller szerzője, és jelenleg szabadalmazott öregedés-gátló megoldásokat képviselő cégem).

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyvben Arte óriási és nagy jelentőségű részét tudta átadni L. Ron Hubbard hagyatékának egy tömör és könnyen emészthető formában, valamint stílussal, amely magával ragadó és világos. Amikor csak egy-egy riporter megkérdez, hogy mi a kulcsa a többszörös sikeremnek, akkor az igaz válaszom, hogy alkalmaztam azt az elképesztő technológiát, amit most a kezedben tartasz. Kívánom, hogy sikerrel használd a jó és nemes céljaidhoz vezető saját ösvényed kimetszéséhez!

Karen Nelson Bell
bestseller szerző, producer, vállalkozó

Megrendelés